Frequently Asked Questions

 

Wat is SalesGuru en hoe werkt het?

SalesGuru is een website die salescoaches in beeld brengt. Klanten kunnen op zoek gaan naar salescoaches op basis van verschillende tags, zoals CRM en Sales Recruitment, en filteren op locatie om de beste resultaten dicht bij huis te vinden. Salescoaches kunnen zich inschrijven op de website door hun gegevens in te vullen op de pagina “Ben je salescoach?” en worden na goedkeuring automatisch op de kaart van de website geplaatst.

 

Wie kan er gebruik maken van SalesGuru?

Zowel klanten die op zoek zijn naar salescoaches als salescoaches zelf kunnen gebruik maken van de website.

 

Is mijn informatie veilig op SalesGuru?

Ja, SalesGuru is vertrouwelijk en is opgezet door SalesNote, een onderneming met veel kennis als het gaat over sales. Jouw informatie wordt veilig bewaard en wordt niet gedeeld met derden.

 

Hoe kan ik mij inschrijven als salescoach?

Je kan je inschrijven als salescoach door op de pagina “Ben je salescoach?” te klikken en jouw bedrijfsnaam, adres, logo, banner, telefoonnummer, email en tags in te vullen. Na goedkeuring door een website admin wordt jouw informatie automatisch op de kaart van de website geplaatst.

Wat zijn de voordelen van het inschrijven als salescoach op SalesGuru?

Als salescoach kan je via SalesGuru gemakkelijk gevonden worden door potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw expertise. Bovendien kan je jouw bedrijf en diensten in de kijker zetten met jouw logo en banner op de website.